Sunday, April 25, 2010

GLORY-Nani magic


Post pertama selepas meng-renovate dan relaunching blogkamarulazree nih..so,better-lah dimula-kan dengan berita gembira,kan?(nak ambil berkat kot)..apa lagi yang mampu meng-happy-kan sorang kipas-susah-mati MANCHESTER UNITED pada malam malam minggu macam nih selain dari berita KEMENANGAN 3-1 ke atas pemburu last-spot untuk champions league musim depan,TOTTENHAM HOTSPURS...two penalty-spot goals from Ryan Giggs (58th and 86th minute) and one brilliant+superb goal from Luis Nani (81th minute) made Spurs' fans speechless even Ledley King scored the equaliser (70') ...tak sia sia aku menidak-kan tontonan Buletin Utama hari nih..haha~setakat nih,MU leading on top of the BPL dengan 79mata,2mata di atas Chelsea yang akan turun padang malam esok jek ( waktu Malaysia-lah)..lepas nih,MU ada baki 2 game lagi,against Sunderland and Stoke City..maka dengan ini,aku nak ajak korang smua ramai ramai menyokong kekalahan Chelsea,sekaligus membuatkan MU menjulang trofi BPL kali ke-empat berturut turut dalam sejarah!yeay!GLORY GLORY MAN UTD!

2 comments:

əMįγõ~Şĥï²®õ said...

GO! GO! CHELSEA!

Abe Cha said...

Go Go Liverpool...let the chelsea win the game this weekend