Sunday, April 25, 2010

RE-LAUNCHING


selepas beberapa hari meng-renovate-kan blog yang asalnya tersadai lebih daripada sebulan,at last,kerja kerja peng-edit-an semula berjaya gak.so,aku dengan rasa bangga + puas hati + rendah diri ingin meng-launch-kan kembali blog aku nih dengan link yang baru.asalnya iniadrenalineaku.blogspot.com kini dah ditukar menjadi blogkamarulazree.blogspot.com. ..kenapa?sebab.....salah satu tanda rebranding blog nih la.lagipun senang orang nak ingat (konon macam ramai follower la tu).terima kasih yang tak terhingga kepada amalina farhan, mas amalina idayu, zulhelmy zakaria dan bloggers bloggers lain yang dijadikan rujukan, menyediakan tutorial berguna dan widgets widgets yang sangat menarik.tanpa korang, blogkamarulazree nih takkan maju danmungkin tersadai macam dulu jugak..thanks a lot guys!!anggap-lah nih satu langkah baru aku untuk menerus-kan perjalanan kehidupan yang masih jauh lagi..so,please doa doa blog nih akan terus maju dan tak tersadai macam dulu.ada sebarang komen untuk apa apa post atau komen terhadap blogkamarulzree,fell free to drop it ok?sumbangan komen korang sangat bermakna..

1 comment:

amalina sahaja said...

woa nama aku disbut.
memang terharu :D