Sunday, May 23, 2010

NEW CHAPTER

CFS IIUM Petaling Jaya, destinasi untuk dituju..23 Mei 2010 adalah salah satu hari bertuah diantara beberapa hari semenjak habis Sijil Pelajaran Malaysia yang aku bangun awal..sebelum nih bangun tidur je boleh terus lunch..pakej jimat...apedehal an?haha..semuanya garagara satu semakan yang aku buat pada 1 Mei 2010 yang lalu....
Economics And Management Sciences..my first choice time isi borang UPU dulu...tetapi,dukacita aku memaklumkan bahawa aku tak ada basic ekonomi mahupun perakaunan...mampukah???( pandaipandai-lah yek kamarul! )

Seriously, hari kejadian tersebut agak kurang best la jugak....
  • Penat je siap awalawal penuh bersemangat..tengokengok,pergi dalam pukul 10 pagi cenggitu....mentangmentang dekat je...grr....
  •  Gambar-ku hilang! Dalam beg baju, beg galas, failfail, sampulsampul mahupun ta'aruf kit yang baru dapat tadi pun aku selongkar,tapi still tak jumpa...even cari kat rumah pun tak de jugak!cis sungguh....tengoktengok,terselit pada carpet kereta time my dad buat emergency brake....grr lagi....
  • Agreement tak lengkap!tak buat sign initial di setiap bucu helaian agreement..panas telinga ouh...haha


CONGRATULATION & WELCOME TO MAHALLAH FATIMAH AZ-ZAHRA

Orientasi CFSIIUM sangat sangat istimewa!
Kenapa???
  • Everyday,we had briefing, briefing,and briefing again, and all about briefing!
  • Belum sempat 24jam kami disini, dah ada English Placement Test (EPT), Arabic Placement Test (APT) dan Tilawah Entrance Test (TEnT)..tak sempat nak rehat pon ouh...EPT dan TenT boleh la jugak jawab..tapi APT???( fahamfaham aje lah yek!!!=)  )
Enough with the intro,now,I'm serving all of you with some the "corat-coret" in CFSIIUM PJ.



Ok we are done in PJ.next time, CFSIIUM Nilai Campus =)

1 comment:

Anonymous said...

kesian abg anda yg kena cr pic 2 keliling padang..mundar mandir d tgh panas..