Thursday, December 30, 2010

tanah tumpahnya darahku

Ok guys.
Aku tak tahu yang, 
aku nih orang ke-berapa juta yang update blog tentang benda nih, 
but, 
for sure, 
berjuta-juta rakyat Malaysia akan bercerita tentang Piala AFF Suzuki 2010, sama ada kat FB or kat blog, 
untuk beberapa hari, 
betul tak? 
Hahaha..
Whatever pun, 
TAHNIAH 
yang teramat terhingga diucapkan kepada semua player Malaysia yang dah muncul juara dan sekaligus meranapkan keegoan Indonesia selama nih. Sumpah agak best korang main, especially time main dekat Bukit Jalil hari tu. Tak sia sia RM30 aku untuk beli tiket. Berbaloi baloiiiii. By the way, aku nak cerita panjang-panjang pun, korang dah tahu kan? Korang jugak mals baca banyak banyak. Beli je newspaper esok, confirm headline bola sepak punya. Apa apa pon wa cakap sama lu, 
Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku !  (style la slogan nih, kan? )


No comments: