Saturday, January 8, 2011

안녕하세요 !

~~homaigod~~

ramai balik la pulakkkk

ecak balik batu pahat, hafiz balik rumah family-in-law-to-be

Photobucket

lepas tu

icey tidur, ijat ada kem pulak
semangat betul nak pergi. sem lepas aku tak pergi rilek je  :p

ok ok ok

aku bukan nak cerita pasal diorang. tak penting pon, kan?

aku nak cerita pasal

HAN GA IN ! 

Photobucket

~~whoot whooottt~~~

siapakah beliau?

actually, baru baru nih aku dah ter-sangap drama korea la pulak

semua Shahrain punya pasal, punca mandatorinya terjebaknya aku ke alam sedemikian

~~~omg~~~

aku tengok drama Yoo-Hee The Witch

ok fine

aku tahu cerita nih bukan la cerita baru

tapi suka hati aku lah

tapi best woooo

Han Ga In comel giler lepas potong rambut dia

lepas tu perangai dia yang ala ala garang garang cute gitu

style lah!

nih yang dah crush kat Han Ga In nih  <3 <3 <3

even ending cerita tu agak tak best

tapi

tengok banyak banyak kali pun tak jemu

hahaha :p

lepas nih boleh la sewa DVD Korea dari kawan aku

siapa siapa nak, boleh la contact aku (ejen tak bertauliah)

taw taw

*mengatuk

aku tak tidur lagi nih

semalam overdose nescafe

so, see u'all lain kali

zzzz...

1 comment:

Nathalia said...

eyt.ada stok cter korea meh?
mawww!! :)