Sunday, February 13, 2011

Yup. I'm 9teen

Hey pals...

Aku dah sembilan belas tahun dua hari dah sekarang ni. Thank you a lot to God sebab bagi aku hidup sampai saat ni.

Sembilan belas. 

Tujuh belas lagi style aku rasa.

Haha..

See, post ni aku sebenarnya tak ada idea nak tulis.Sebab, jiwa kacau.

Yup.

JIWA KACAU.

Poyo la lu der....

Haha.

Sepatutnya birthday boy kena enjoy lah kan?

Aku tau kenapa jadi macam ni. Tapi aku cuba ignore se-ignore-ignore-nya tolak tepi.

Tapi, tak boleh.

Aku kalah dengan diri sendiri.

Aku cuma BIG L.

2 comments:

nurashikin said...

jiwa kacau sbb die x text ann.. :DD

nurashikin said...

jiwa kacau sbb die x text ann.. ;DD