Wednesday, January 19, 2011

ap perkara terakhir yg anda lakukan smasa di sek dlu?

amek gambo byk2!

Ya saya? Ada apa?

(--')

ENGENIUS 1-0 ECONSS

tu je nak tulis

out

(--")

Monday, January 17, 2011

muahaha....

hey hey!

this is HAPPY entry

muahahaha~~~`

why?
limaza ya akhi?

lianna....

ECONSS main baekkkk punya!

jersi kitorang kaler hitam kayh...


haha

result SMAC Group C

ECONSS 1-0 INTEC 

AED 1-1 ECONSS

huh?
ape?
1 gol jep??

ah kira okay lah tue....

layak untuk next game jugak...

tapi
siot sedih
aku nih....
ouh shoott tol laaa.....
2 kali aku missed OPEN and CLEAR chances depan gol....

crap....
tak puas hati...
nak main lagi...
wey Milo ( kapten aku )
aku nak main lagi....
tak tipu punya kali nh
eyh eyh

next game
ECONSS vs ENGINIUS (konon lah...)

see ya later....

Saturday, January 15, 2011

SMAC

pheww....
style gak logo nih...

dah lama ku nantikannye
haha

at last...
dapat jugak aku menyelitkan diri aku dalam team 

ECONSS

main ape?

tak kan tuju kasut kot....

mesti la bola sepak..
kan?

pe lagi la sangat kan?

macam la aku reti main benda lain

reserve pon ok lahhhhh





huishh...

Rais cite kat aku 

yang 

last year punya SMAC final bola ECONSS lawan INTEC

tengok tengok

draw tahun ni pon sama group C dengan INTEC

dan "diserikan" lagi dengan AED

ouh shoot....
apakah yang akan berlaku?


tengok la nanti ape aku update next entry....

aku dah nak pergi UIA PJ dah nih..

dah lambat....korang punya pasal la nih...

milkysmile

haha
see ya!
wish me luck kayh!

Saturday, January 8, 2011

안녕하세요 !

~~homaigod~~

ramai balik la pulakkkk

ecak balik batu pahat, hafiz balik rumah family-in-law-to-be

Photobucket

lepas tu

icey tidur, ijat ada kem pulak
semangat betul nak pergi. sem lepas aku tak pergi rilek je  :p

ok ok ok

aku bukan nak cerita pasal diorang. tak penting pon, kan?

aku nak cerita pasal

HAN GA IN ! 

Photobucket

~~whoot whooottt~~~

siapakah beliau?

actually, baru baru nih aku dah ter-sangap drama korea la pulak

semua Shahrain punya pasal, punca mandatorinya terjebaknya aku ke alam sedemikian

~~~omg~~~

aku tengok drama Yoo-Hee The Witch

ok fine

aku tahu cerita nih bukan la cerita baru

tapi suka hati aku lah

tapi best woooo

Han Ga In comel giler lepas potong rambut dia

lepas tu perangai dia yang ala ala garang garang cute gitu

style lah!

nih yang dah crush kat Han Ga In nih  <3 <3 <3

even ending cerita tu agak tak best

tapi

tengok banyak banyak kali pun tak jemu

hahaha :p

lepas nih boleh la sewa DVD Korea dari kawan aku

siapa siapa nak, boleh la contact aku (ejen tak bertauliah)

taw taw

*mengatuk

aku tak tidur lagi nih

semalam overdose nescafe

so, see u'all lain kali

zzzz...

Thursday, January 6, 2011

result

post kali nih bercampur baur

good news mix dengan bad news

Photobucket

rasa macam nak #$%^& orang jek

result mid term hari tu dah keluar

sem nih aku ambik empat subjek je ( sikit giler..)

overall

aku happy giler dengan dua subject

tapi dalam pada masa yang sama

sangat disappointed dengan lagi dua subject ( tak boleh mention subject 2. nanti kena gam )

even semua lulus

but

macam tak puas hati la kan

jauh terperosok dari expectation

~~homaigodddd~~





( admin dah out. study )